Kutsu: Nuorten U19-maajoukkueen avoin katsastusleiri 11.9.2021 Helsingissä

25 Aug 2021 by Jaakko Latva-Pukkila

Tervehdys,

Nuorten maajoukkue osallistuu lokakuussa 2021 U19-ikäluokan PM-kisoihin, joka pidetään Tanskan Helsingörissä. Tätä ennen joukkue leireilee kahdesti.

Tämä on avoin kutsu kaikille 2002-2005-syntyneille nuorten maajoukkueeseen tähtääville pelaajille osallistua lauantaina 11.9.2021 Helsingin Velodromilla järjestettävään avoimeen katsastusleiriin. Leirille ei siis erikseen kutsuta tiettyjä pelaajia vaan jokaisella ikäluokkaan kuuluvalla on mahdollisuus tulla antamaan näyttöjä maajoukkuevalmennukselle.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen täältä: U19-maajoukkueen katsastusleiri lauantai 11.9.2021 – SUOMEN AMERIKKALAISEN JALKAPALLON LIITTO RY (pwire.fi)

Maksa leirimaksu 20€ ilmoittautumisen yhteydessä. Vain näin varmistat osallistumisesi. Viimeinen päivä ilmoittautua leirille on 31.8.2021.

Käytännön tietoa 11.9.2021 leiristä:
Leiri alkaa aamulla noin klo 9 ja päättyy illalla viimeistään klo 20. Leiripäivän aikana on 3 kpl kahden tunnin treeniä. Maajoukkueen puolesta ei varata majoitusta ja tarvittaessa kauempaa tulevat voivat varata majoituksen esim. Pasilan hotelleista (Sokos Hotel Tripla, Scandic Pasila, Holiday Inn Expo). Johtuen koronasyistä jokainen osallistuja vastaa myös omista ruokailuista, joihin on mahdollisuus treenien välissä. Esimerkiksi Triplassa on paljon mahdollisuuksia tai varaa mukaan omat eväät. Sekä hotellit että ravintolat ovat kävelymatkan päässä.

Leirille mukaan:

Täysi suojavarustus. Treenipaidan saat käyttöösi. Pelinrakentaja ota punainen paita mukaan, jos sinulla on sellainen.
Oma vesipullo.
Välipalat ja eväät tai rahaa niihin.
Lähetämme tarkemmat ohjeet ja aikataulun syyskuun alussa leirille ilmoittautuneille pelaajille.

Jatko avoimen katsastusleirin jälkeen

Tältä katsastusleiriltä kutsutaan valitut pelaajat valmistautumisleirille, joka pidetään 16.-17.10.2021 Helsingissä. Leirin hinta on 150€. Leirimaksu pitää sisällään majoitukset ja ruokailut. PM-kisamatka on koulujen syyslomaviikolla ja matkalle lähdetään tiistaina 19.10. ja paluu on lauantaina 23.10. Matkan hinta ei ole vielä varmistunut, mutta hinta-arvio on tässä vaiheessa n. 800€, joka sisältää lennot, majoitukset, ruokailut ja paikalliskuljetukset Tanskassa.

Maajoukkueen päävalmentaja Tero Virtanen kannustaa leirille mukaan lajiin panostavia urheilijoita

-Valitettavasti korona aiheuttaa maajoukkueenkin valmistautumiseen hieman poikkeuksia verrattuna edellisiin kausiin ja leirejä voidaan pitää sarjojen aikatauluista johtuen tänä syksynä vain kaksi. Ensimmäinen näistä on avoin koko ikäluokalle. Kannustamme jokaista tavoitteellista 2002-2005-syntynyttä pelaajaa ilmoittautumaan leirille ja tulemaan antamaan näyttöjä. Tämän leirin pohjalta valitsemme kokoonpanon, joka kokoontuu ennen kisoja 16.-17.10. valmistautumisleirille ja matkaa Tanskan Helsingöriin PM-kisoihin.

Artikkeli nuorten maajoukkueesta www.jenkkifutis.fi: Suomen U19 maajoukkue valmistautuu PM-kisoihin – Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto ry (jenkkifutis.fi)

Lisätiedot:

U19-maajoukkueen manageri Toni Vahla (toni.vahl (at) gmail.com / 044-2364354)
U19-maajoukkueen päävalmentaja Tero Virtanen (tero.virtanen (at) sajl.fi / 0500-896486).

Comments --

Loading...