Knights U13 luopuu SM-sarjapaikastaan

14 Jun 2020 by Jaakko Latva-Pukkila

Olen tällä päivämäärällä ilmoittanut SAJL:n sarjapäällikölle, että Knights U13 luopuu SM-sarjapaikastaan. Samalla olen hakenut paikkaa U13 1-divisioonassa.

Joukkueen pelaajatilanne oli huolestuttava jo keväällä, mutta koronakaranteenin päättymisen jälkeen oli yllätys, ettei uusia pelaajia tullutkaan suunnitellusti. Muutaman runkopelaajan valitettavan lopettamisen jälkeen oli vastentahtoisesti todettava, ettei pelaajamäärä mahdollista turvallista pelaamista. Unelma SM-sarjasta siirtyy nyt ainakin vuodella eteenpäin.

Tämä on ymmärrettävästi pettymys niin joukkueen pelaajille kuin toimihenkilöillekin. Teimme yhdessä töitä SM-sarjan eteen, mutta nyt on aika kääntää katse kohti 1-divisioonaa ja siellä menestymistä.

Puolustamme 1-divisioonan voittoa viime kaudelta ja tälle kaudelle pelikirjaa on nyt hiottu vielä monipuolisemmaksi. Piirsin perjantaina pelit jo paperille ja piirrän ne tämän päivän aikana puhtaaksi ja jaan tuolla dokumenteissa. Katsokaa nämä läpi tiistain treeneihin mennessä siten, että ainakin oman pelipaikkanne osalta teillä on selkeä käsitys vastuista. Ensi viikolla pyrin tekemään puolustuksesta selkeät linjat.

Käydään hyökkäyksen pelikirjaa zoomissa läpi joukkuemiitissä huomenna klo 19:00-20:15. Tulkaa kuulolle kaikki jotka pääsette.

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/5517405198?pwd=SktwRmtIb2doSkpLZzdGd2xIYVNiQT09
Salasana: 1983

Comments --

Loading...